Se det digitale energimærke

Stationsvej 11D

, 8981 Spentrup

1 / 15
1 / 2
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Se det digitale energimærke
Boligydelse -
Varmeudgift 964
Boligareal 105 m²
Grundareal 770 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1992
Husdyr tilladt Ja
Fremleje tilladt Ja
P-plads Ja
Sagsnummer A-199-18
Ejendomstype Andelsbolig
Energimærke
Boligydelse (måned):
Boligafgiften 4.660
Boligydelse i alt 4.660
Andelen:
Maksimalpris -
Anslået teknisk pris -
Andelens fordelingstal 13,75 %
Enhedens del af gælden -
Foreningen:
Samlet gæld -
Boligenheder 8
Erhvervsenheder 0
Beskrivelse af lån
i
BRFkredit indekslån 2,5 % fast rente Andet, kr. 3.206.894 - Afdragsfrihed nej - Udløb 2037.

KØB NU OG SPAR 100.000,-

KØB NU OG SPAR 100.000,-
Kun 10 km fra Randers Centrum ligger Spendrup med sit eget velfungerende handels- og byliv. Stationsvej er placeret midt i byen og forgrener sig til et lille, lukket rækkehusvænge, hvor vi nu udbyder dette fine rækkehus. Rækkehuset er fra 1992 og står med en smuk, hvidpudset facade og røde teglsten på taget. Til ejendommen hører en dejlig, lukket have, der ligger afskærmet med grøn hæk og naturhegn, så man kan nyde privatlivet i fred. Haven byder på en god balance mellem blomsterbede, åben græsplæne og en dejlig, flisebelagt sydvest vendt terrasse, der bare indbyder til kaffe og grillstunder med familie og venner.

Selve boligen åbner op til 105 m2 med en fordelagtig planløsning, der fordeler sig over stueetagen og førstesalen. En stor og indretningsvenlig entre med klinkegulv tager imod dig med trappe op til overetagen. Det lyse klinkegulv går igen i det rummelige badeværelse, hvor du får vaskemaskine, skabsarrangement og en separat brusekabine.

Det åbne køkken er naturligt sammenhængende med stuen og bliver tilsammen hjemmets samlingsrum. Køkkenet står opført i hvidt fra top til tå med grebsfrie moduler, hvide bordplader og hvide klinker på bagvæggene. Der er god plads i køkkenet til alt fra de mindste hverdagsmåltider til den store nytårstaffel.
Hele stueetagen byder på pæne trægulve og en lys atmosfære, der bestemt også gør sig gældende i stuen. Stuen kan nemt indrettes med separat sofa- og spiseafdeling, uden pladsen bliver trang. Lyset kommer ind fra vinduespartierne fra sydvest, hvor terrassedørene også går op ud til haven.

Ovenpå fører trappen til en åben repos, hvor mulighederne er gode for kreativ indretning, eksempelvis hvis man ønsker hjemmekontor, legerum eller et ekstra soveværelse. Etagen rummer desuden to regulære værelser, der begge har dejlige skråvinduer og plads til lidt af hvert.

Foreningen er velfungerende og har en sund økonomi fast rente lån med afdrag. Skynd dig at købe inden jul og gør et kup. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning