Se det digitale energimærke

Lathyrusvej 10, 1. tv.

, 8930 Randers NØ

1 / 11
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 70 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1954
Altan Ja
Kælderrum Ja
P-plads Ja
Sagsnummer E-167-14
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 232
Ejendomsværdiskat 333
Ejerforening 1.000
Antenne 60
Ydelse fælleslån 1.100
Ejerudgifter i alt 2.725

Drømmer du om at bo i et roligt kvarter, men stadig befinde dig tæt på Randers centrum? Så se her ...vi glemte, at sige - du må også holde hund.

Flyt ind på Lathyrusvej 10 på første sal. Her venter en lejlighed på 70 veludnyttede kvadratmeter fordelt på to værelser, et køkken holdt i lyse elementer, stue, entré og et badeværelse med topmonteret håndvask. Samtlige rum fremstår særdeles lyse takket være de mange vinduer og altandøren, som lukker solens stråler indenfor. Den gode plantegning udnytter pladsen således, at du får mest muligt albuerum i opholdsafdelingerne, og boligen er derfor både velegnet for singler og par.

Fra den hyggelige stue er der adgang til altanen. Altanen er inddækket og kan åbnes således her ikke bliver alt for varmt. Grundet den inddækkede altan er der mulighed for en forlængelse af sæsonen både med et tidligere forår og et senere efterår. Der er god plads på altanen (12 kvm) med plads til bløde gemakker. Da altanen er vestvendt, kan der nydes lune sommeraftener med en god bog eller godt selskab. Til ejendommen er der desuden fine parkeringsforhold, og da bygningen har nyere tag, fremstår ejendommen i god stand.

Lathyrusvej befinder sig i den mere rolige del af Randers tæt på de grønne arealer ved den tidligere kaserne. Alligevel skal du ikke træde længe i pedalerne, før du når midtbyens mange muligheder. Blot to kilometer fra bopælen venter gågadens hyggelige butiksliv. Her finder du ligeledes caféer, og her er heller ikke langt til musikhuset Værket. Studerer du på en af byens uddannelsesinstitutioner, venter blandt andet VIA University College kun et kvarters cykeltur fra hoveddøren. Randers Station er inden for samme radius sammen med det kommende badeland. Fra Lathyrus er der desuden gode busforbindelser til resten af byen, og der er heller ikke langt til hverken ringvejen eller nærmeste supermarked.
Flytter du ind på Lathyrusvej 10, får du derfor en god blanding mellem rolige omgivelser og kort vej til hverdagens aktiviteter. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning