Se det digitale energimærke

Steen Blichers Gade 21A, 1. tv.

, 8900 Randers C

1 / 10
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
610.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 35.000
Brutto
i
2.765
Netto
i
2.296
Boligareal 56 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1913
Altan Ja, 2 m²
Sagsnummer E-178-15
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 53
Ejendomsværdiskat 275
Ejerforening 900
Vinduer 350
Grundfond 62
Ydelse taglån 288
Ejerudgifter i alt 1.927

På den skrånende Steen Blichers Gade i Randers finder du denne fine bolig. En lejlighed på 56 kvadratmeter, som med sine velindrettede rum og fantastiske beliggenhed få skridt fra byens liv passer perfekt både til yngre og ældre beboere.

Boligen venter på første sal i en solid murstensejendom, som løbende er blevet vedligeholdt. Her får du både en stor stue og et mindre køkken samt badeværelse og soveværelse, hvilket giver godt med plads til studiehjørne og sociale stunder. Fra værelset har du desuden adgang til lejlighedens vestvendte altan, hvor der er oplagt at tilbringe de lune sommeraftener.

Boligen byder på fine detaljer. Først og fremmest får du rigeligt med morgen- og aftensol, men der venter også charmerende trægulve, smukke stuklofter og en skøn følelse af rummelighed overalt. Boligen er velegnet som forældrekøb.

Lejligheden ligger små 800 meter fra centrums snoede gader. Det kræver derfor ikke mange skridt at nå gågadenettets butikker og hyggelige caféliv, men du har heller ikke langt til Randers Kunstmuseum, Storegades natteliv eller byens grønne åndehuller. Lejligheden ligger ligeledes centralt placeret i forhold til byens uddannelsesinstitutioner. Kun en kort cykeltur fra hoveddøren finder du eksempelvis VIA University College og Erhvervsakademiet Dania, men her er heller ikke langt til HF og VUC Uddannelsescentret. Du bor desuden blot få skridt fra bybusserne, og det tager heller ikke mere end 5 minutter at nå Randers Banegård, hvor togene kan føre dig til Aarhus på kun en halv time.

Med sin centrale beliggenhed, få trapper samt en overskuelig og velindrettede plantegning egner lejligheden på Steen Blichers Gade 21A i Randers sig med andre ord ideelt til alle, der søger en fleksibel bolig tæt på byens mange muligheder. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning