Se det digitale energimærke

Brøndbækken 57

, 9560 Hadsund

1 / 19
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.895.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 95.000
Brutto
i
8.866
Netto
i
7.275
Boligareal 91 m²
Garage 35 m²
Grundareal 794 m²
Værelser 4
Byggeår 2007
Sagsnummer F-101-17
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 441
Ejendomsværdiskat 875
Renovation 102
Skorstensfejning 40
Rensningsanlæg 31
Rottebekæmpelse 3
Husforsikring 248
Ejerudgifter i alt 1.739

Fantastisk sommerhus fra 2007.

Lad øjet hvile i horisonten og skuldrene sænke sig. Dette er boligen til jer, der vil have et fristed, hvor fred, lyse omgivelser og en smuk udsigt over det åbne, grønne landskab skaber ro og overskud. Hvor fritiden føles langt væk fra stress og jag.

På Brøndbækken 57 ligger dette fuldstændig fantastiske fritidshus og venter på sin nye familie. Her behøver I ikke at indgå nogen kompromisser. Huset er fra 2007, og det er udelukkende opført i flotte og kvalitetssikre materialer, der gør, at huset er en klasse helt for sig. Fritidshuset er beliggende i enden af den hyggelige og rolige vej, og herfra fører den stenbelagte indkørsel hen til garagen, som står med et udhus i forlængelse. Huset er desuden omkranset af den skønneste, grønne have, der uden tvivl vil trylle et smil frem på jeres læber. Det voluminøse terrassemiljø smyger sig langs boligen fra øst til vest, og her kan de voksne slænge sig i havemøblerne med et glas vin, mens ungerne trygt går på opdagelse i den lukkede have.

Boligen råder over 91 kvadratmeter. Den prydes af elegante materialer, og så er der naturligvis gulvvarme overalt. Et dejligt lysindfald strømmer ind ad de store vinduespartier, og da loftet strækker sig hele vejen op til kippen i samtlige rum, skabes der en let atmosfære. Hoveddøren åbner op til entréen, som er udnyttet til perfektion med skabsplads, og herfra er der adgang ind til det voluminøse alrum. Køkkenet er opført i elegante, hvide elementer med det meste i hårde hvidevarer, og herfra er der frit vue over spiseafdelingen og stuen, der står ved siden af den fineste brændeovn. Fritidshuset byder på tre gode værelser samt et lækkert badeværelse med væghængt toilet og separat bruseniche.

I disse naturskønne rammer kan I nyde tilværelsen i ro og mag. Man kan nemt tage på arrangerede oplevelsesture i Tofte Skov eller i Lille Vildmose, med dyrevildt, der ikke ligger langt fra boligen. Ej at forglemme den kridhvide sandstrand, der breder sig 5 minutters gang fra hoveddøren, mens man ligeledes kan finde underholdning i Øster Hurups centrum, som oser af sommerliv med restauranter, bade- og feriecenter, indkøbsmuligheder og havnemiljø.

Billederne taler vist for sig selv! Vi er klar med en fremvisning. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning